Nieuws

'Functie Gerrard op de tocht: nog een week om eigenaren te overtuigen'

'Functie Gerrard op de tocht: nog een week om eigenaren te overtuigen'

14-10-2022 19:04 Laatste update: 19:56

Steven Gerrard heeft nog een week om beterschap in zijn Aston Villa aan te brengen. Dat meldt The Telegraph vrijdagavond. De Liverpool-legende staat met Villa op een zeer teleurstellende zestiende plaats in de Premier League.

De voormalige Rangers-coach zit momenteel iets minder dan een jaar op zijn plek in Birmingham. Bij Rangers FC maakte hij indruk door de 55e landstitel in de wacht te slepen. Het leverde hem een baan als eindverantwoordelijke in de Premier League op. Bij Aston Villa wil het momenteel echter minder vlotten.

Het Britse tabloid weet daarom te melden dat Gerrard slechts zeven dagen de tijd heeft om de eigenaren ervan te overtuigen dat hij nog steeds de man is om Villa naar de weg omhoog te leiden. The Villains zijn ongeslagen in hun laatste vier competitiewedstrijden, maar wisten daarvan maar één te winnen. De nipte overwinning op Southampton was bovendien nog maar de tweede van het seizoen. Het programma ziet er in ieder geval nog niet bepaald rooskleurig uit. Zondag speelt Villa namelijk thuis tegen Chelsea. Tegen Fulham en Brentford is er daarna meer kans op punten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!