Nieuws

'Arsenal krijgt goed nieuws van uitblinkers: 'Ik wil hier blijven''

'Arsenal krijgt goed nieuws van uitblinkers: 'Ik wil hier blijven''

11-10-2022 12:37

Arsenal mag zich na de overwinning op Liverpool weer koploper van de Premier League noemen en lijkt op contractueel gebied ook goed nieuws te krijgen. Uitblinkers Gabriel Martinelli en Bukayo Saka zijn blij bij de club te horen en zijn geïnteresseerd in een contractverlenging. 

Martinelli en Saka waren beide trefzeker in het duel met The Reds. Martinelli wist raad met een heerlijk steekballetje van Martin Ødegaard en Saka wist zelfs twee keer te scoren. Volgens transferexpert Fabrizio Romano willen beide spelers graag langer verbonden worden aan The Gunners, die een bliksemstart hebben gemaakt in de Premier League. 

De club is sinds februari al met Saka in gesprek om een langere verbintenis aan te gaan. Zowel Saka als Martinelli zijn bijna wekelijks belangrijk voor de club uit Londen. Martinelli is tot dusver goed voor vier doelpunten en twee assists in de Premier League, terwijl Saka drie keer scoorde en vier assists gaf. Beide spelers zijn met hun 21 jaar en hun rendement zeer gewild bij de topclubs. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!