Nieuws

'Denk dat Napoli een maatje te groot is voor Ajax, ze grijpen je bij de strot'

'Denk dat Napoli een maatje te groot is voor Ajax, ze grijpen je bij de strot'

02-10-2022 13:26

Ruud Krol denkt niet dat Ajax er dinsdagavond met de overwinning vandoor gaat in eigen huis tegen SSC Napoli. De oud-speler van beide clubs vindt het bovendien lastig kiezen tussen de Amsterdammers en de Napolitanen.

Krol heeft erg veel zin in de Champions League-kraker tussen Ajax en Napoli dinsdagavond om 21.00 uur in de Johan Cruijff Arena. "Ik hoop dat ze allebei hun thuiswedstrijd winnen, dan heeft Ajax nog kans om door te gaan", aldus de oud-voetballer tegenover de NOS. Krol verwacht dat Ajax het lastig gaat krijgen tegen de Italiaanse topploeg. "Ik denk dat Napoli een maatje te groot is."

De voormalig Oranje-international weet als geen ander hoe het er aan toe kan gaan bij de Napolitanen. "Napels grijpt je bij de strot. Hoe, dat is haast niet te beschrijven. Maar het was een geweldige ervaring. Als je won was het feest tot de volgende wedstrijd. Maar als je verloor dan was iedereen heel chagrijnig."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!