Reactie

Rami Kaib wellicht mandekker Neymar Jr. dinsdag: 'Heb kansen in eigen hand'

Rami Kaib wellicht mandekker Neymar Jr. dinsdag: 'Heb kansen in eigen hand'

21-09-2022 17:02 Laatste update: 17:22

SC Heerenveen linksback Rami Kaib staat volgende week een grote wedstrijd te wachten. Met Tunesië neemt hij het op tegen Brazilië, waar hij als taak heeft om Neymar Jr. af te stoppen. In november staat hij mogelijk met een andere PSG-ster op het veld: Kylian Mbappé. Tegenover VI blikt hij vooruit. 

"Als ik de komende week speelminuten maak en het goed doe, dan ziet het er richting het WK goed uit voor me', zegt de tweevoudig international. "Ik heb mijn kansen in eigen hand, maar zal me moeten bewijzen."

Als het Kaib lukt om bondscoach Jalel Kadri te overtuigen, dan kan in november zo maar eens een jongensdroom in vervulling gaan. "Het zou heel bijzonder zijn om met Tunesië het WK te spelen. De tegenstand in de poule is met Australië, Denemarken en Frankrijk even zwaar als fraai. Mijn broertje van twaalf heeft Kylian Mbappé als idool. Het zou zomaar kunnen dat ik over twee maanden met hem op het veld sta. Dat is toch wel speciaal, als je erover nadenkt", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!