Nieuws

'Ik moet nog maar zien of Benítez over een heel seizoen écht beter is dan Drommel'

'Ik moet nog maar zien of Benítez over een heel seizoen écht beter is dan Drommel'

11-09-2022 11:17

Aad de Mos is niet onder indruk van de aankopen van PSV deze zomer. Vooral bij doelman Walter Benítez heeft de oud-trainer van de Eindhovenaren zijn twijfels.

"Bij PSV hebben ze alle aanwinsten zelf benoemd tot topaankopen", aldus De Mos bij ESPN. "Ki-Jana Hoever speelt op maandag- of vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie", doelt de oud-trainer op het feit dat de rechtsback voornamelijk voor Jong PSV in actie komt. "Guus Til doet niet mee. Xavi Simons laat het zien in de kleine wedstrijden."

De Mos is tot op heden nog niet onder de indruk van Benítez. Die deze zomer transfervrij naar Eindhoven kwam. "Die redding die hij had was puur omdat die speler hem niet goed inschoot. Hij heeft zes jaar bij OGC Nice gespeeld. Hij speelt niet in het Argentijnse elftal. Is er dan geen enkele andere club die gezegd heeft: jij bent zo goed, we pakken jou. Hij was transfervrij en hij moest weg, want Kasper Schmeichel moest ernaartoe."

"Dat is dat zelfbenoemde waar ik het over heb. Ik moet nog maar zien of hij over een heel seizoen of hij een puntenpakker is. Of hij écht beter is dan Joël Drommel", besluit De Mos.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!