Nieuws

De Guzman keert met Sparta terug in De Kuip: 'Feyenoord voelt als thuiskomen'

De Guzman keert met Sparta terug in De Kuip: 'Feyenoord voelt als thuiskomen'

09-09-2022 23:11 Laatste update: 23:36

Jonathan de Guzman neemt het zondagavond met Sparta op tegen zijn oude club Feyenoord. De geboren Canadees had elf september omcirkeld in de kalender toen het speelschema bekend werd.

De Guzman was in het verleden vijf jaar actief bij Feyenoord en heeft nog altijd een goed gevoel bij De Stadionclub. De 34-jarige middenvelder kijkt dan ook erg uit naar de wedstrijd van komende zondag. "Zeker, ik denk dat het een hele mooie wedstrijd gaat worden. Het is de eerste stadsderby dit seizoen en ik kijk er naar uit", vertelt De Guzman in gesprek met ESPN.

"Ik heb daar natuurlijk vijf jaar gespeeld dus voo mij is het weer leuk om daar terug te komen. Ik had elf september gelijk omcirkeld in het speelschema", erkent de Canadees. "Feyenoord betekent veel voor mij. Ik zie Feyenoord als familie. Het wordt niet raar om tegen Feyenoord te spelen. Het is wel een speciale wedstrijd voor mij, maar het is een hele belangrijke wedstrijd voor ons als club."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!