Transfernieuws

'Nottingham shopt back bij Atlético, dat een vervanger vervanger vindt bij Spurs'

'Nottingham shopt back bij Atlético, dat een vervanger vervanger vindt bij Spurs'

27-08-2022 12:33 Laatste update: 12:46

De linksbackpositie van Atlético Madrid gaat onder handen genomen worden. Volgens Fabrizio Romano zou Renan Lodi op de nominatie staan om naar Nottingham Forest te vertrekken, terwijl de Spanjaarden bezig zijn om Sergio Reguilón los te weken bij Tottenham Hotspur.

Volgens de Italiaanse journalist zou Nottingham Lodi liever vandaag dan morgen aantrekken. De Premier League-promovendus zou de Braziliaan in eerste instantie willen huren en daar vijf miljoen euro voor willen betalen. Ook zou er een optie tot koop in het contract worden opgenomen van dertig miljoen euro.

Daar lijkt Atlético wel van gediend te zijn, aangezien het zelf al op zoek is gegaan naar een mogelijke vervanger. Die vervanger speelt in de Premier League, bij Tottenham Hotspur. Reguilón zit in Londen op een dood spoor, aangezien Spurs-trainer Antonio Cont momenteel de voorkeur geeft aan Ivan Perisic of Ryan Sessegnon aan de linkerkant.

Volgens de transferexpert wordt er een domino-effect qua linksbacks verwacht de komende dagen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!