Ramalho lovend over 'prettig mens' Schmidt: 'Een titel winnen en dan nog één'

Ramalho lovend over 'prettig mens' Schmidt: 'Een titel winnen en dan nog één'

19 november - 12:22
Eredivisie 0 Reacties

André Ramalho ervaart een zeer prettige samenwerking met Roger Schmidt. Als het aan de Braziliaanse verdediger ligt, blijft de Duitse oefenmeester ook na dit seizoen in Eindhoven actief.

"Of hij een grote trainer is? Ja, zeker weten", geeft Ramalho in gesprek met het Eindhovens Dagblad aan. "Ik ken hem al heel lang en voel mij als voetballer en mens prettig bij hem. Je hebt coaches die helemaal niet met hun spelers praten. Daar geloof ik niet in, omdat voetbal veel meer is dan wat er op het veld gebeurt. Onze trainer is heel menselijk. Noem het een people manager en daarnaast kan hij de hele groep blijven motiveren om te knokken voor een kans."

De gesprekken tussen PSV en Schmidt over een contractverlenging zijn in volle gang en Ramalho hoopt dat beide partijen tot een akkoord komen. "Het zou mooi zijn als hij met een titel afscheid neemt, maar nog veel mooier als we er één winnen en daarna voor nóg een kampioenschap kunnen gaan. Waarom niet? PSV is een ploeg met een goede mix van ervaring, talent en spelers die daar tussenin zitten. Succesvolle teams hebben allemaal zo'n samenstelling."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie