Transfernieuws

EK bekroond met toptransfer: Casparij gepresenteerd bij Manchester City

EK bekroond met toptransfer: Casparij gepresenteerd bij Manchester City

26-07-2022 13:07

Oranje Leeuwin Kerstin Casparij is door Manchester City aangekondigd als de nieuwste aanwinst. De verdedigster komt over van FC Twente en tekent voor drie jaar bij de Engelse topclub.

Casparij gaat bij The Citizens spelen met rugnummer twee. Nederland werd onlangs uitgeschakeld door Frankrijk in de kwartfinale van het EK, maar met haar spel heeft de stopper een fraaie transfer verdiend. "Ik ben dolgelukkig. Ik heb er geen woorden om te beschrijven hoe blij ik ben om een Manchester City-speler te zijn", reageert Casparij op de clubsite van haar nieuwe werkgever.

De 21-jarige speelster kijkt uit naar de uitdagingen die voor haar liggen. "Spelers die zich thuis voelen bij een club is een enorme kracht voor een team. Als je wil concurreren en titels wil winnen, moet je die eenheid hebben. Dat was heel belangrijk voor mij." Ze omschrijft zichzelf als 'moderne rechtervleugelverdediger'. "Ik heb het gevoel dat ik heel goed in de stijl van Manchester City pas, waardoor deze stap perfect is", aldus Casparij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!