Transfernieuws

Gakpo geheimzinnig over toekomst: 'Er speelt genoeg, maar alles moet kloppen'

Gakpo geheimzinnig over toekomst: 'Er speelt genoeg, maar alles moet kloppen'

06-07-2022 11:38 Laatste update: 11:59
1

Cody Gakpo is momenteel met PSV op trainingskamp in het Duitse Marienfeld. De linksbuiten houdt de transfergemoederen bezig in Eindhoven. Waar er veel inkomende transfers zijn, bestaat de mogelijkheid dat hij nog een stap maakt.

Gakpo werd de afgelopen tijd gelinkt aan de nodige Premier League-clubs, waar de naam van Arsenal FC het meest werd genoemd. Daar kwam de afgelopen tijd een nieuwe naam bij. Leeds United werd genoemd als mogelijke nieuwe club. “Volgens mij hadden ze wel contact gezocht met mijn zaakwaarnemer alleen heb ik er verder niet echt iets uitgehaald. Er speelt in ieder geval genoeg”, aldus de aanvoerder van PSV.

De kans is klein dat The Whites door zullen pakken bij Gakpo, aangezien er binnen de kortste keren een nieuwe linksbuiten wordt gepresenteerd. Luis Sinisterra – nu nog speler van Feyenoord – zal de Noordzee oversteken om zijn handtekening te zetten onder een contract. “Dat zal je altijd zien”, glimlacht de linksbuiten.

Daarnaast komt er nog eens bij dat Gakpo zijn handtekening al heeft gezet onder een contract bij PSV. Onder een fictief contract weliswaar, gemaakt door de supporters. Of de wensen van de aanhang worden ingewilligd? “Ja klopt, zij willen graag dat ik blijf en dat snap ik. Maar ik denk ook dat ze het ook begrijpen als ik een mooie stap kan zetten”, aldus Gakpo, die het shirt niet van de club waar het voor hem allemaal begon niet zomaar in zal ruilen. “Alles moet kloppen”, klinkt het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!