Transfernieuws

Werder-middenvelder laat 'Ajax-interesse' links liggen: 'Ben blij dat ik blijf'

Werder-middenvelder laat 'Ajax-interesse' links liggen: 'Ben blij dat ik blijf'

26-06-2022 14:18

Ilia Gruev blijft bij Werder Bremen. De middenvelder werd in verband gebracht met Ajax, maar heeft zondag zijn contract verlengd bij de Duitsers.

De 22-jarige Bulgaar is al acht jaar actief voor Werder Bremen en aan dat dienstverband leek een einde te komen. Het Duitse BILD meldde dat Ajax interesse had in de spelverdeler, maar het is onduidelijk of de Amsterdammers ooit concreet zijn geworden voor Gruev. Het is niet ondenkbaar dat er met de 'interesse' van Ajax geschermd werd tijdens de gesprekken over een contractverlenging.

Uiteindelijk zijn beide partijen er in ieder geval uitgekomen. Gruev is meer dan tevreden. Ik ben al acht jaar een trotse Werder-speler en ben blij dat ik blijf. Na positieve gesprekken met de leiding van deze bijzondere club wist ik dat ik wilde verlengen. Ik wil de club bedanken voor het vertrouwen dat ze mij en de fans gegeven hebben."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!