Nieuws

Veerman lijkt door mogelijke komst van Dost al snel te vertrekken bij FC Utrecht

Veerman lijkt door mogelijke komst van Dost al snel te vertrekken bij FC Utrecht

22-06-2022 14:59 Laatste update: 15:04

FC Utrecht is momenteel erg druk bezig op de transfermarkt. Daishawn Redan en Bas Dost moeten op korte termijn de overstap maken naar de Domstad. Dit zou betekenen dat Henk Veerman alweer kan vertrekken, stelt Voetbal International.

Redan en Dost spelen beiden op dezelfde positie als Veerman. Utrecht beschikt in de huidige selectie ook nog over Mimoun Mahi en Anastasios Douvikas, die ook op die positie spelen. 'Een spitsenkoppel Dost-Veerman lijkt alleen te werken in het Championship, niet in de Eredivisie', klinkt het.

Veerman heeft eerder al verteld dat hij graag nog zou willen terugkeren bij oude liefde FC Volendam. De promovendus zou dan wel een transfersom op tafel moeten leggen, gezien het tweejarige contract wat Veerman nog heeft bij Utrecht. 'Veerman heeft er nooit een geheim van gemaakt graag nog eens terug te keren op het oude nest. Mogelijk dat dit net het laatste zetje kan geven.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!