Reactie

Geruchten over terugkeer Van de Beek ontkracht: kans op vertrek wel groot

Geruchten over terugkeer Van de Beek ontkracht: kans op vertrek wel groot

21-10-2021 17:34

Een terugkeer van Donny van de Beek naar Ajax is momenteel niet aan de orde. Dat meldt de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano na aanleiding van geruchten hierover in de Engelse media. Volgens Romano is de kans op een vertrek bij Manchester United wel groot.

'Er is niets gaande tussen Ajax en Manchester United voor Donny van de Beek', schrijft Romano. 'Geruchten over een mogelijke comeback in januari worden door alle betrokken partijen als 'nep' beschouwd zoals de zaken er nu voor staan.'

De transferspecialist voegt daaraan toe dat het wel zeer aannemelijk is dat Van de Beek United in januari gaat verlaten. Tot nu toe moet de middenvelder het bij de Engelse grootmacht vooral doen met af en toe een invalbeurt. Van de Beek kwam dit seizoen pas tijdens drie wedstrijden in actie en stond daarvan slechts één duel in de basis. Dit betrof een wedstrijd in de League Cup, wat vaak wordt gezien als het tweede bekertoernooi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!