Nieuws

Unnerstal hoopt dat Drommel zich herpakt: Dit is ook topsport

Unnerstal hoopt dat Drommel zich herpakt: "Dit is ook topsport"

12-04-2022 11:59

Lars Unnerstall hoopt dat Joël Drommel volgend seizoen laat zien wat hij in zijn mars heeft bij PSV. De Duitser schoof aan bij VoetbalTijd en nam het op voor zijn voorganger.

Drommel vertrok afgelopen zomer naar PSV, terwijl Unnerstal transfervrij de omgekeerde weg bewandelde. De Duitser is dit seizoen een van de best presterende doelmannen in de Eredivisie. Drommel heeft zijn draai echter nog niet gevonden bij de Eindhovenaren en raakte vorige week zijn basisplaats kwijt aan Yvon Mvogo.

"Dit hoort bij topsport en het keepersvak", aldus Unnerstall. "Als je niet presteert zoals van je verwacht wordt, word je gewisseld. Dat heb ik ook meegemaakt. Drommel heeft bij Twente wel laten zien dat hij een goede keeper is. Van deze situatie moet hij leren. Hopelijk komt hij volgend seizoen sterker terug."

Unnerstall speelde twee seizoenen voor PSV, maar kon niet op een basisplaats rekenen onder Roger Schmidt. "Hij wilde een keeper die goed kan meevoetballen, dus hij koos voor Mvogo. Ik begreep het, want ik weet wat ik wel en niet goed kan. Het was oké."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!