Nieuws

Van Bronckhorst mist spits tegen Braga: Of we zonder hem kunnen? We moeten wel

Van Bronckhorst mist spits tegen Braga: "Of we zonder hem kunnen? We moeten wel"

08-04-2022 11:44

Giovanni van Bronckhorst verloor donderdagavond met 1-0 bij SC Braga in de kwartfinale van de Europa League. Thuis moet Rangers deze achterstand goed weten te maken om de halve finale te bereiken, maar in Schotland moet de Nederlander het wederom stellen zonder spits Alfredo Morelos.

De topscorer van de Schotten ligt er tot het einde van het seizoen uit met een blessure. De spits maakte een aantal belangrijke goals voor Van Bronckhorst en consorten en wordt gemist. "Of we het ook zonder hem kunnen? We moeten wel", aldus de coach tegenover BT Sports. "We moeten het nu op een andere manier doen met jongens die andere kwaliteiten hebben."

Tijdens de return hoopt Van Bronckhorst dat zijn ploeg het tij kan keren. De trainer weet in ieder geval dat de supporters voor een goede sfeer zullen zorgen op Ibrox. "We hebben hier een moeilijke wedstrijd gespeeld, maar hadden in de laatste twintig minuten wel de controle en hoopten daar op de 1-1. Helaas viel die niet, maar met het publiek achter ons kunnen we volgende week alsnog voor de doelpunten gaan. Er is nog niks verloren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!