Nieuws

Kishna hakt knoop door en vertrekt bij ADO: 'Plezier om hier te zijn is ervan af'

Kishna hakt knoop door en vertrekt bij ADO: 'Plezier om hier te zijn is ervan af'

31-03-2022 13:21 Laatste update: 13:24
0

Ricardo Kishna vertrekt na afloop van dit seizoen bij ADO Den Haag. Volgens de 27-jarige buitenspeler is er te veel gebeurd tijdens diens periode bij de residentieclub, waardoor een langer verblijf is uitgesloten.

Eerder deze week werd duidelijk dat het contract van Kishna formeel werd opgezegd per 1 april via een ontslagbrief. Clubs zijn verplicht dit te doen, als een aflopende verbintenis voor die datum nog niet verlengd is. "Ik heb nog geen gesprek gehad", vertelt Kishna aan Omroep West. "Dat zouden we na het seizoen doen, maar op dat punt zijn we nog niet gekomen", vervolgt hij.

De bestuurlijke chaos bij de Haagse club blijft ook Kishna niet onopgemerkt. "Ik heb geen idee wie technisch het aanspreekpunt is bij ADO. Ook degene die de mededeling deed over het niet verlengen van mijn contract, was niet de persoon die het volgens mij zou moeten doen", vertelt hij aan de regionale omroep. "Al heb ik niet het idee dat ik nu met iemand om tafel zou moeten gaan zitten. Dus ik kijk er niet positief naar."

Een reden waarom de aanvaller wil vertrekken is onder meer het gebrek aan 'organisatie' bij ADO. "Dat die er niet is, is ook de reden dat ik niet door wil", vervolgt hij. "Helaas heeft mijn verblijf anders uitgepakt door die blessure. Daarna heb ik wel weer de kans gekregen om terug te komen. Alleen, als ik zie wat hier de laatste tijd allemaal is gebeurd, dan is het iets te veel geweest. Het plezier om hier te zijn is ervan af."

Toch doet het vertrek bij zijn jeugdliefde Kishna pijn. Naar eigen zeggen heeft hij veel geld ingeleverd om zijn terugkeer bij de club te realiseren. "Ik ben natuurlijk een jongen uit Den Haag. Toen ik geblesseerd raakte heb ik de belofte gedaan dat ik zeker nog zou terugkeren in het ADO-shirt. Dat is gelukkig gelukt. Daar ben ik heel blij mee. Ik heb zeker nog een doel dat ik iets moois wil teruggeven aan de club. Ik hoop op promotie", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie