Nieuws

'Abramovich en twee Oekraïense vredesonderhandelaren mogelijk vergiftigd'

'Abramovich en twee Oekraïense vredesonderhandelaren mogelijk vergiftigd'

28-03-2022 18:24 Laatste update: 19:22

Roman Abramovich en twee Oekraïense vredesonderhandelaars hebben symptomen die wijzen op een vermoedelijke vergifitiging. De Rus was in Kiev voor vredesonderhandelingen en zou daar mogelijk vergiftigd zijn, weet The Wall Street Journal.

De steenrijke Abramovich en twee leden van de Oekraïense delegatie kregen rode ogen, constante en pijnlijke tranen en vervelling in het gezicht. Inmiddels maken de drie het goed: ze zijn niet in levensgevaar. De Amerikaanse krant geeft daarnaast aan dat de sabotage vanuit het Russische kamp zou komen.

Abramovich werd eind februari door Oekraïne benaderd om aanwezig te zijn bij de gesprekken over een oplossing voor het conflict met Rusland. Het is niet de eerste keer dat de 55-jarige oligarch in het nieuws komt deze maand. Aan het begin van de maand werd bekend dat hij zijn club Chelsea gedwongen in de verkoop moest zetten na maatregelen van de Britse overheid.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!