Mbappé naar Real Madrid geen uitgemaakte zaak: 'Alles kan nog gebeuren'

Mbappé naar Real Madrid geen uitgemaakte zaak: 'Alles kan nog gebeuren'

14 oktober - 07:59
Ligue 1 0 Reacties

Mauricio Pochettino wil zijn sterspeler Kylian Mbappé dolgraag in Parijs houden. Dat de Fransman nadrukkelijk in verband wordt gebracht met Real Madrid, zegt volgens de Argentijnse oefenmeester niet zoveel.

Paris Saint-Germain weigerde in augustus een bod van 180 miljoen euro, waardoor Mbappé aankomende zomer transfervrij naar De Koninklijke kan verkassen. Dit is nog geen uitgemaakte zaak, weet Pochettino. "Alles kan nog gebeuren, misschien verandert zijn standpunt nog. PSG heeft de hoop dat hij kan worden verleid. We kunnen hem het een en ander bieden dat hem blij maakt, zodat hij blijft", zegt hij in gesprek met Partidazo de COPE.

Wanneer Mbappé onverhoopt toch voor Real Madrid kiest, zal de PSG-coach beroep blijven doen op de diensten van zijn vleugelflitser. En hoe: "Hopelijk staan we in de Champions League-finale tegenover Real Madrid. Waarom zou ik hem dan niet de beslissende penalty laten nemen? Hij is een op en top professional. Tot de laatste dag, of dat nu op 30 juni 2022 is, over vijf jaar of over tien jaar, zal hij zich voor tweehonderd procent inzetten."

Pochettino ziet de 22-jarige Mbappé als een speler die een grote toekomst tegemoet gaat. "Hij is van het Messi- en Ronaldo-niveau. Het is een grote genoegdoening om hem tot mijn beschikking te hebben. Kylian zal de beslissing nemen die hij moet nemen en de club zal er alles aan doen om hem te behouden, omdat we het hebben over een van de beste spelers ter wereld."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie