Pasveer vermijdt Onana-gerelateerde vragen: 'Heb ik helemaal geen invloed op'

Pasveer vermijdt Onana-gerelateerde vragen: 'Heb ik helemaal geen invloed op'

13 oktober - 16:50
Eredivisie 0 Reacties

Remko Pasveer is sinds het wegvallen van Maarten Stekelenburg eerste keus onder de lat bij Ajax. Nu Andre Onana bijna weer speelgerechtigd is, barst de discussie los wie van de twee eerste keeper moet worden in Amsterdam. Pasveer houdt zich afzijdig in dat vraagstuk. 

"Ik ben bezig met mezelf en het team, dit is een zaak van de club en Andre. Ik heb daar ook niets van te vinden", vertelt Pasveer in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Ik ben hier gekomen om te doen wat er van me gevraagd wordt. Dat is elke dag alles geven, en dat zal ik blijven doen. Wat er met die situatie gaat gebeuren, dat is aan hen."

De Kameroener is inmiddels weer welkom in de kleedkamer van Ajax. Pasveer geeft aan het goed te kunnen vinden met Onana, maar spreken over de situatie doet het tweetal niet. "Ik ken hem natuurlijk al een tijdje, omdat we vaak tegen elkaar hebben gespeeld. Dat was altijd leuk. Hier praten we ook over wedstrijdsituaties, dat gebeurt allemaal ontspannen. Ik heb er ook helemaal geen invloed op wat er met hem gaat gebeuren."

Om zijn eerste plek onder de lat bij de Amsterdammers te behouden, weet de 37-jarige goalie wat hem te doen staat. "Het enige wat ik kan doen is mijn stinkende best en ervoor zorgen dat we zo vaak mogelijk de nul houden. De trainer zal er vast een idee bij hebben en dat in zijn hoofd hebben, maar voor mij is het gewoon zaak te laten zien dat ik stabiel ben", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie