BILD: Bundesliga-clubs concurreren met Barça om handtekening Christensen

BILD: Bundesliga-clubs concurreren met Barça om handtekening Christensen

Het contract van Andreas Christensen bij Chelsea loopt na dit seizoen af en de centrale verdediger kan zich verheugen op de nodige interesse. FC Barcelona, Bayern München en Borussia Dortmund houden de situatie van de Deense stopper in de gaten.

De interesse van Barcelona was al enige tijd bekend, maar BILD meldt maandag dat ook Bayern en Dortmund interesse hebben in Christensen. De verdediger speelt bij Chelsea regelmatig mee, maar Thiago Silva en Antonio Rüdiger staan hoger in de pikorde. Christensen staat daarom niet onwelwillend tegenover een vertrek na dit seizoen.

Uit respect voor Chelsea wil Christensen niet transfervrij naar een andere Premier League-club vertrekken, zo melden verschillende Engelse media. Bayern houdt de situatie van de Deen in de gaten, al is de interesse nog niet concreet. Barcelona en Dortmund zijn wél serieus geïnteresseerd. Barça denkt dat Christensen een goede vervanger is van Gerard Piqué, terwijl ook Niklas Süle op het lijstje staat. De Bayern-verdediger beschikt ook over een aflopend contract.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie