Transfernieuws

'Vader Messi gespot in Saudi-Arabië: 220 miljoen euro ligt klaar voor PSG-ster'

'Vader Messi gespot in Saudi-Arabië: 220 miljoen euro ligt klaar voor PSG-ster'

15 maart - 22:29
1

Volgens diverse media, waaronder het Spaanse MARCA, gaat Saudi-Arabië proberen Lionel Messi te verleiden tot een overstap naar het land in het Midden-Oosten. De geruchten worden gevoed door een foto die Gerard Romero dinsdag verspreidde, waarop de vader van Messi, Leo, te zien is.

Messi zou niet geheel tevreden meer zijn bij Paris Saint-Germain, nadat het sterrenensemble opnieuw voortijdig uit de Champions League werd gekegeld. In navolging van Cristiano Ronaldo hoopt men in Saudi-Arabië in de persoon van de Argentijnse linkspoot de volgende Ballon d'Or-winnaar naar Azië te halen. Men zou zelfs overwegen om wetten te wijzigen en het salarisplafond te verhogen, aldus MARCA in haar berichtgeving.

Doordat de vader van Messi gespot is in de oliestaat, worden de geruchten verder gevoed. MARCA sluit niet uit dat Leo slechts in het land bevond om een commerciële deal te sluiten voor zijn zoon. Alhoewel een langer verblijf in Parijs niet is uitgesloten, moet PSG haast maken wil het Messi voor de club zien te behouden. Het contract van de iconische voetballer loopt deze zomer af. In Saudi-Arabië kan Messi naar verluidt 220 miljoen euro per jaar opstrijken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie