Transfernieuws

Van Aanholt en PSV hebben nieuws: 'Yo fans! Ik blijf nog een extra jaartje'

Van Aanholt en PSV hebben nieuws: 'Yo fans! Ik blijf nog een extra jaartje'

08-03-2023 17:01 Laatste update: 17:07

PSV en Patrick van Aanholt hebben bevestigd langer met elkaar door te gaan. De huurperiode met de van Galatasaray gehuurde linksback is met één jaar verlengd. 

Sinds de winterstop komt Van Aanholt al in actie namens PSV. Van een definitieve overname is geen sprake. De Eindhovenaren melden de huurperiode met Cim Bom Bom met één jaar te hebben verlengd. "Patrick is een vleugelverdediger zoals we die bij PSV graag zien: hij biedt aanvallende impulsen, maar heeft ook defensieve kwaliteiten", reageert directeur voetbalzaken Earnest Stewart via de clubsite. "Daarnaast voegt hij een stukje ervaring aan de selectie toe. Om die redenen wilde we graag langer met hem door."

Dat Van Aanholt ervaren is, is een understatement. In zijn rijke carrière kwam de Oranje-international liefst 435 duels op het hoogste niveau in actie. De hoofdrolspeler zelf is vanzelfsprekend blij. "Het voelt alsof ik hier al het hele seizoen speel", zegt de linkspoot die sinds zijn komst in alle officiële PSV-wedstrijden in actie kwam. "Ik heb mijn draai erg snel gevonden en ben blij dat ik ook komend seizoen voor PSV in actie kom."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!