Nieuws

Coronagevallen blijven zich opstapelen bij Liverpool: drie nieuwe spelers besmet

Coronagevallen blijven zich opstapelen bij Liverpool: drie nieuwe spelers besmet

31-12-2021 17:21

De coronabesmettingen blijven zich maar opstapelen bij Liverpool. Manager Jürgen Klopp liet vrijdag weten dat er drie nieuwe gevallen zijn geconstateerd bij The Reds.  

Zonder de namen bekend te maken van de besmette spelers, bracht Klopp het nieuws tijdens de persconferentie voorafgaand aan de topper tegen Chelsea van zondag. "Jullie zullen het overmorgen wel zien op het wedstrijdformulier. Het zal dan vrij duidelijk zijn wie getroffen of geïnfecteerd is." Eerder raakten onder meer Virgil van Dijk, Fabinho, Curtis Jones en Thiago Alcântara besmet met COVID-19.  

"We hebben nooit zo'n echte uitbraak gehad waarbij tien, vijftien of twintig spelers het hadden, voor ons is het meer elke dag opnieuw een geval", bespreekt de manager de huidige stand van zaken. "Het is elke ochtend net als een loterij, als we daar met zijn allen staan te wachten op de testuitslagen." Duidelijk is dat in ieder geval Thiago en Takumi Minamino zullen ontbreken door blessures.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!