Transfernieuws

'AZ dicht bij vastleggen Mijnans, speler heeft zinnen op transfer gezet'

'AZ dicht bij vastleggen Mijnans, speler heeft zinnen op transfer gezet'

30-01-2023 09:41

AZ is dicht bij het aantrekken van Sven Mijnans. Het werd zondag bekend dat de Alkmaarders een openingsbod hebben gedaan op de middenvelder en de verwachting is dat Sparta akkoord gaat met de Alkmaarders.

Het Algemeen Dagblad meldt dat maandag waarschijnlijk uitsluitsel wordt gegeven wat betreft de overstap van Mijnans. De interesse in de aanvallende middenvelder schoot het afgelopen weekend als een paddestoel uit de grond. Het werd zaterdag bekend dat Feyenoord geïnteresseerd was in de middenvelder, maar niet met andere clubs wilde concurreren. FC Twente, AZ en PSV meldden zich vervolgens ook, waarna de Rotterdammers zich terugtrokken.

Van alle clubs lijkt AZ het meest concreet en heeft de middenvelder inmiddels zijn zinnen op een overstap naar de club gezet. De transfermarkt sluit dinsdagavond in Nederland, waardoor de nodige haast is geboden de Alkmaarders. Mijnans zou vanwege de blessure van Dani de Wit direct kans op speeltijd krijgen. Vervanger Djordje Mihailovic is pas net bij de club en moet nog wennen. Mijnans is ook inzetbaar op de rechterflank, op die positie raakte AZ onlangs Hakon Evjen kwijt, die naar het Deense Brøndby vertrok. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!