Transfernieuws

'AZ'er Kerkez speelt zich in de kijker: PL-clubs azen op Hongaarse linksback'

'AZ'er Kerkez speelt zich in de kijker: PL-clubs azen op Hongaarse linksback'

05-01-2023 19:38 Laatste update: 20:56
1

Milos Kerkez heeft zich in de kijker gespeeld bij verschillende Premier League-ploegen, meldt Sky Sports. Leeds United, Leicester City en Bournemouth AFC zouden de komst van de Hongaarse linkervleugelverdedgiger van AZ wel zien zitten.

Volgens Sky Sports 'monitoren' de Premier League-clubs de situatie van Kerkez. Naar verluidt zijn de Engelse ploegen niet de enige geïnteresseerden, Borussia Dortmund, Lazio Roma en Atlético Madrid zouden de Hongaar ook graag willen inlijven. Het Britse sportplatform meldt dat Kerkez' oude club AC Milan volgens een clausule in zijn huidige contract de eerste optie heeft om hem terug te halen naar Milaan. De negentienjarige linkervleugelverdediger zou dit echter niet zien zitten.

Kerkez verkaste afgelopen januari voor slechts twee miljoen euro naar AZ. De Hongaar heeft de naar Ajax vertrokken Owen Wijndal inmiddels doen vergeten uit Alkmaar. Het negentienjarige talent speelde tot dusver 31 wedstrijden voor AZ, waarin hij goed was voor drie treffers en zeven assists. Het contract van Kerkez bij AZ loopt nog tot medio 2026.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!