Nieuws

Zaakwaarnemer Dumfries: 'Ik hoop dat zijn waarde niet te veel is gestegen'

Zaakwaarnemer Dumfries: 'Ik hoop dat zijn waarde niet te veel is gestegen'

06-12-2022 17:17

De zaakwaarnemer van Denzel Dumfries hoopt niet dat de waarde van de Nederlandse rechtervleugelverdediger te veel zal stijgen na dit WK. Volgens Rafaele Pimenta kan dit namelijk veel invloed hebben op een eventuele transfer.

Dat vertelt de belangenbehartiger van Dumfries tegenover Sky Sport Italia. Mede dankzij zijn goede optreden tegen de VS wordt de Oranje-international gelinkt aan verschillende Europese topclubs. Naar verluidt zit de voomalig PSV'er goed op zijn plek bij Internazionale, maar is een transfer niet uitgesloten.

Pimenta weet dat de marktwaarde van Dumfries aan het stijgen is. "Het zijn allemaal spelers die al bekend zijn, maar iedereen kijkt naar het WK. De waardes veranderen dus", vertelt de zaakwaarnemer van de rechtsback. "Dumfries? Ik hoop dat zijn waarde niet te veel is gestegen, anders wordt het moeilijk om hem te verkopen."

Dumfries maakte in de zomer van 2021 voor zo'n veertien miljoen euro de overstap naar Internazionale, waar hij nog tot de zomer van 2025 onder contract staat.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!