Transfernieuws

Groningen loopt blauwtje bij Vormer, club kijkt verder in zelfde categorie spelers

Groningen loopt blauwtje bij Vormer, club kijkt verder in zelfde categorie spelers

02-12-2022 13:57

FC Groningen heeft een poging gewaagd bij Ruud Vormer, meldt Voetbal International. De Club Brugge-vedette heeft echter bedankt voor het aanbod.

Het zijn geen leuke tijden bij Groningen. De Trots van het Noorden nam onlangs afscheid van trainer Frank Wormuth en is druk op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, maar krijgt deze maar niet gevonden. Joseph Oosting, Dick Lukkien, Dick Schreuder en Peter Bosz zouden zijn benaderd, maar beten allen niet.

Sportief gaat het de Noorderlingen met een vijftiende plaats in de Eredivisie ook niet voor de wind, waardoor de nodige versterkingen worden gezocht. Daarbij is technisch directeur Mark-Jan Fledderus volgens VI uitgekomen bij Vormer. De Nederlander zou een 'nee' hebben verkocht.

Volgens VI gaat Groningen na de afwijzing rustig verder met het zoeken naar spelers in de categorie waar De Brugges-boy in valt. Die categorie is 'ervaren spelers met bewezen kwaliteit'. Ook kijkt de club naar 'aanvallers met diepgang', klink het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!