Nieuws

Waar moet Ronaldo heen? 'AC Milan is wel het walhalla voor oude spitsen'

Waar moet Ronaldo heen? 'AC Milan is wel het walhalla voor oude spitsen'

23-11-2022 15:00 Laatste update: 16:33
1

Manchester United had dinsdag groot nieuws te melden: de samenwerking met Cristiano Ronaldo is met onmiddelijke ingang verbroken. In een mini-aflevering van The King of Manchester van VoetbalNieuws wordt de onrust rondom de te koop staande topclub besproken.

Directe aanleiding voor het voortijdig beëindigen van het contract van Ronaldo was het even spraakmakende als beruchte interview dat de Portugese superster hield met Piers Morgan. Vervolgens besloot de Glazer-familie later op de dinsdagavond Manchester United voor de astronomische som van zes miljard euro (!) te koop te zetten. 

In de mini-aflevering van deze week wordt uitgebreid ingegaan op het vertrek van Ronaldo bij The Mancunians. Heeft Manchester United bewust voor dit moment  - het WK staat voor Portugal op het punt van beginnen - gekozen om dit nieuws naar buiten te brengen? Wat zijn de opties voor de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar? En hoe wordt er gereageerd op het voornemen van de Glazers om United te koop te zetten? 

Dat en veel meer wordt in zes minuten besproken in de extra The King of Manchester-podcast van VoetbalNieuws, te beluisteren via Spotify.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie