Nieuws

Son zorgt voor Zuid-Koreaanse euforie: 'Kan niet wachten, zie jullie snel'

Son zorgt voor Zuid-Koreaanse euforie: 'Kan niet wachten, zie jullie snel'

09-11-2022 14:13

Het was even spannend, maar Heung-min Son gaat ‘gewoon’ met Zuid-Korea naar het WK. De absolute vedette van het Aziatische land raakte kort voor het toernooi geblesseerd, maar bevestigt op zijn eigen Instagram dat hij het toernooi gaat halen.

Son liep de blessure op tijdens de laatste groepswedstrijd in de Champions League tussen Olympique Marseille en Tottenham Hotspur. De aanvaller raakte in botsing met één van de Fransen, waarna hij met een oogblessure naar de kant moest. Son moest zelfs worden geopereerd aan zijn jukbeen, maar dat gooit geen roet in het eten.

Gelukkig voor Son brengt hij positief blessurenieuws, maar dat geld niet voor sommige andere vedetten. Woensdag kwam naar buiten dat Sadio Mané het WK met Senegal aan zich voorbij moet laten gaan en ook voor Franse vedette Karim Benzema ziet het er op dit moment niet goed uit.

Over ruim twee weken staat de eerste WK-wedstrijd van Zuid-Korea op het programma. Son neemt het met zijn land op tegen Uruguay. De overige groepsgenoten zijn Portugal en Ghana.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Son HeungMin(손흥민)🇰🇷 (@hm_son7)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!