'Man van zestig miljoen lost belofte eindelijk in bij afwezigheid Benzema'

'Man van zestig miljoen lost belofte eindelijk in bij afwezigheid Benzema'

Luka Jović stevent af op een basisplaats bij Real Madrid. Doordat zijn collega-aanvaller Karim Benzema het treffen met Internazionale in de Champions League waarschijnlijk mist door een blessure, lijkt de Serviër zijn logische vervanger. 

Luka Jović ontpopte zich zaterdagavond in de met 0-2 gewonnen wedstrijd van Real Madrid op bezoek bij Real Sociedad tot het goudhaantje. Met een goal en een assist was de aanvaller belangrijk voor de Koninklijke. De Serviër kwam in 2019 voor maar liefst zestig miljoen euro over van Eintracht Frankfurt en lijkt de vacant gekomen spitspositie tegen Inter te vervullen.

De aanvaller had maar liefst 664 dagen niet meer het doel getroffen namens zijn werkgever, totdat hij zaterdag eindelijk toesloeg. In een eerder stadium koos Real-trainer Ancelotti voor Mariano Díaz als de vervanger van Benzema. De rol van Jović bij de Madrilenen leek dan ook uitgespeeld. 

Zijn bijdrage in het duel tegen de Baskische voetbalclub is een welkome opsteker voor de altijd nog maar 23-jarige aanvaller. Ancelotti moet doseren met Benzema. Het medium AS weet te melden dat de Serviër de vervanger van de geblesseerde Fransman wordt in het Champions League-duel met Internazionale. 

De Spaanse krant weet dat de verrichtingen van Jović gevolgd worden door clubs uit Italië. Zijn optreden in San Sebastián heeft de 'beleidsbepalers bij Real Madrid optimistisch gestemd'. Dinsdag speelt Real tegen Inter om 21.00 uur. Bij een gelijkspel of overwinning gaan de Madrilenen als nummer één door naar de knock-outfase van het miljardenbal.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie