Nieuws

Ferdinand sprak Man United-bankzitter Ronaldo: 'Natuurlijk is hij gepikeerd'

Ferdinand sprak Man United-bankzitter Ronaldo: 'Natuurlijk is hij gepikeerd'

12-10-2022 10:44

Rio Ferdinand sprak met Cristiano Ronaldo over zijn reserverol bij Manchester United. Natuurlijk is de Portugees teleurgesteld, maar de oud-verdediger heeft respect voor de instelling van de aanvaller.

"Toen ik hem sprak in de periode dat hij helemaal niet speelde, was hij kalm. Natuurlijk is hij wel gepikeerd, maar de kalmte die hij heeft… Hij zegt tegen zichzelf: de kans om doelpunten te scoren komt wel", aldus Ferdinand in zijn podcast op zijn Youtube-kanaal FIVE.

"Ik twijfel er niet over dat hij teleurgesteld is, maar dat zou elke prof die zichzelf goed genoeg vindt en elke week wedstrijden wil spelen zijn", vervolgt de oud-teamgenoot van Ronaldo. "Het gaat erom wat je doet als je wel de kans krijgt. Dan ga je niet bij de pakken neer zitten. Hij komt het snelst van de bank af als hem wordt gevraagd in te vallen."

Ronaldo mocht afgelopen weekend tegen Everton invallen en besliste het duel door de 1-2 te scoren. Toch lijken Anthony Martial en Marcus Rashford voor hem in de pikorde te staan. De Portugees diende afgelopen zomer een transferverzoek in, maar tot een vertrek kwam het niet.