Nieuws

United zoekt defensieve versterking: oud-Eredivisie speler hoog op het lijstje

United zoekt defensieve versterking: oud-Eredivisie speler hoog op het lijstje

15 mei - 17:25

Manchester United bereidt zich voor op grote veranderingen in de defensie na het bevestigde vertrek van Raphael Varane komende zomer. Met een drukke transferperiode in het vooruitzicht heeft United minstens twee nieuwe centrale verdedigers op het oog. Één daarvan is geen onbekende, want Jarrad Branthwaite staat volgens Engelse media hoog op het verlanglijstje van United.

Volgens The Daily Mail heeft Manchester United serieuze interesse in Jarrad Branthwaite van Everton. De 'Red Devils' zouden bereid zijn om 55 miljoen pond te bieden om de jonge verdediger naar Old Trafford te halen. Ondanks de sterke wens van Everton om hem te behouden, lijkt Unitedserieus werk te maken van de oud-PSV’er. Branthwaite heeft dit seizoen indruk gemaakt bij Everton en heeft zelfs de aandacht van het Engelse nationale team getrokken.

 Naast Branthwaite is ook Tosin Adarabioyo van Fulham een belangrijk doelwit voor United. De voormalig Manchester City-speler heeft zijn contract bij Fulham nog niet verlengd, waardoor hij deze zomer transfervrij kan overstappen. United wil Newcastle voor zijn en schijnt al in vergevorderde onderhandelingen te zijn om de verdediger vast te leggen.

 De defensie is niet de enige linie waar United versterking zoekt. De club is ook nog op zoek naar een defensieve middenvelder en een aanvaller om het team te versterken, waarbij zij hopen verschillende spelers te verkopen. Met de strategische visie op jonge, veelbelovende talenten zoals Branthwaite en Adarabioyo, hoopt United een sterk team op te bouwen voor de toekomst.