Nieuws

Om deze reden verdient Chelsea nog miljoenen aan de inmiddels gestopte Hazard

Om deze reden verdient Chelsea nog miljoenen aan de inmiddels gestopte Hazard

15 mei - 16:45 Laatste update: 16:48

Ondanks dat Eden Hazard al een tijdje niet meer op de velden actief is, heeft zijn voormalige ploeg Chelsea nog aan de oud-speler verdiend. VoetbalNieuws.nl vertelt je waarom de Londense club miljoenen kan bijschrijven door de gestopte speler.

Volgens The Telegraph krijgt Chelsea vanwege een lopende bonus nog geld van Real Madrid. The Blues hadden in het contract, dat nog altijd geldig is, opgenomen dat wanneer Real Madrid de Champions League-finale haalt er een bonus aan Chelsea moet worden uitkgeerd. De Koninklijken slaagden hier vorige week in na de halve finale tegen Bayern München en zal dus ongeveer zes miljoen euro moeten betalen aan Chelsea.

In 2019 maakte de Belgische aanvaller de overstap van Chelsea naar Real Madrid. De Madrilenen legde toentertijd 115 miljoen euro neer voor de aanvaller, maar de kwaliteiten van Hazard kwamen nooit echt uit de verf in de Spaanse hoofdstad. In oktober 2023 maakte de Belg bekend te stoppen met voetbal.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!