Nieuws

Hazard mist voetbal nog niet en geniet van het leven: 'Ik kan doen wat ik wil'

Hazard mist voetbal nog niet en geniet van het leven: 'Ik kan doen wat ik wil'

31-10-2023 10:41

Eden Hazard ging als gepensioneerd voetballer van het leven. De oud-voetballer was aanwezig bij het gala rond de uitreiking van de Ballon d’Or en kreeg vragen over of hij het voetbal niet mist. Daar was de Belg wel duidelijk over.

Op de rode loper in Parijs verscheen Hazard samen met zijn vrouw en kinderen. De oud-voetballer heeft geen spijt van zijn keuze om te stoppen met voetballer. "Pensioen is perfect. Ik geniet van het leven, van mijn familie, van mijn kinderen. Ik kan doen wat ik wil." Wel kijkt Hazard nog 'gewoon' naar het spelletje waar hij zo lang in uitblonk. "Natuurlijk! Mijn kinderen spelen voetbal en ik kijk het nog steeds op televisie. Op dit moment mis ik het spelen niet. We zullen over een paar maanden zien"

De reden dat Hazard aanwezig was op het gala, had met zijn kinderen te maken. "Zij vroegen mij of ze eens naar het gala mochten en ik zei, oké we gaan naar Parijs." Na een imposante carrière als voetballer stopte Hazard eerder deze maand als voetballer. De Belg zat na zijn transfervrije vertrek bij Real Madrid, waar zijn avontuur niet liep al gehoopt, lange tijd zonder club. In 622 wedstrijden was Hazard als voetballer goed voor 167 doelpunten en 157 assists.