Breaking news

Nieuws uit Duitsland: 'management Ten Hag in contact geweest met Bayern'

Nieuws uit Duitsland: 'management Ten Hag in contact geweest met Bayern'

5 mei - 23:15 Laatste update: 23:15

Erik ten Hag zijn management zou al in contact zijn geweest met Bayern München. Volgens geruchten in Duitsland heeft Der Rekordmeister doorgeschakeld na de afwijzing van Ralf Rangnick. Eerder wezen Xabi Alonso, Julian Nagelsmann, Roberto De Zerbi en Roger Schmidt de baan ook al af.

Eerder kwam al naar buiten dat Ten Hag mogelijk op de lijst zou staan van Bayern München als opvolger van de vertrekkende Thomas Tuchel. Volgens Sky Sports Deutschland zijn het niet meer geruchten, maar is Bayern daadwerkelijk bezig met de mogelijke komst van de Nederlander. 'Hij is een van de vele kandidaten en er is al contact geweest met zijn management', aldus het Duitse medium.

Eerder kreeg Ten Hag te horen dat hij hoogstwaarschijnlijk mag blijven bij Manchester United. Momenteel staat hij met de Red Devils achtste, maar verschillende clubs hebben meer wedstrijden gespeeld. Wel behaalde hij met United de finale van de FA Cup.

Mocht Ten Hag gaan werken bij Bayern München, dan zal het niet de eerste keer zijn dat hij daar werkzaam is. Onder leiding van Pep Guardiola was de Nederlander hoofdtrainer van het tweede elftal van Der Rekordmeister. Daarna vertrok hij naar FC Utrecht, waarna Ajax zijn volgende stap was.