Prachtige beelden uit De Kuip: volledige trainersstaf van Feyenoord bedankt

5 mei - 23:00 Laatste update: 23:00

Arne Slot, Sipke Hulshoff en John de Wolf werden alle drie door het Legioen in het zonnetje gezet. De trainersstaf van Feyenoord werd toegejuicht in De Kuip tijdens hun één na laatste thuiswedstrijd dit seizoen. Feyenoord won met 5-0 van PEC Zwolle.

In de laatste wedstrijd voor Slot voor volle tribunes van De Kuip was het Legioen in de laatste minuten niet meer bezig met de wedstrijd. Slot zelf, maar ook zijn assistenten werden toegezongen en er werd veel geapplaudiseerd.

Tijdens de laatste thuiswedstrijd zal niet de volledige Kuip gevuld zijn met Feyenoord-supporters, want de Rotterdammers hebben een straf gekregen. Meedere vakken moeten leeg blijven en dus was het duel tegen PEC Zwolle zijn laatste voor echt volle tribunes.

Het lijkt erop dat zowel Slot als Hulshoff gaat vertrekken aan het einde van het seizoen. De trainer van Feyenoord is hard op weg naar Liverpool, maar zijn assistent lijkt hem te volgen. Hoewel De Wolf ook tot de trainersstaf van Slot hoort blijft hij bij Feyenoord. Het icoon van de Rotterdammers heeft aangegeven nooit meer weg te willen bij Feyenoord.