Gakpo na assist ook trefzeker: Nederlander kopt derde Liverpool-treffer binnen

5 mei - 19:05 Laatste update: 19:59

Na zijn assist is Cody Gakpo ook trefzeker geweest voor Liverpool. Tegen Tottenham Hotspur kopte hij zelf de 3-0 tegen de touwen. Eerder was hij ook al betrokken bij het doelpunt van Mohamed Salah.

Eerder op de middag was Gakpo al betrokken bij het doelpunt van Salah. Toen leverde hij de assist af en kopte de Egyptenaar binnen. Voor de derde treffer van The Reds draaiden beiden de rollen om. Salah was ditmaal aangever en Gakpo kopte binnen bij de tweede paal.

Andy Robertson had daarvoor al de 2-0 gemaakt en na het doelpunt van Gakpo zou ook Harvey Elliot scoren. De middenvelder schoot schitterend binnen vanaf de zestienmeter en het leverde zelfs een grote glimlach op bij trainer Jürgen Klopp. Voor Gakpo was het zijn zevende Premier League treffer dit seizoen.

Voor Tottenham Hotspurs zijn de vele tegengoals laatste tijd niet vreemd. Slechts één keer in de laatste achttien wedstrijden hielden Micky van de Ven en zijn verdedigende kompanen de nul. Hoewel de wedstrijd verloren lijkt deed Richarlison nog wel iets terug. Hij scoorde de 4-1.