Nieuws

Deze eisen stelt Thomas Tuchel voor een langer verblijf bij Bayern München

Deze eisen stelt Thomas Tuchel voor een langer verblijf bij Bayern München

15 mei - 17:07

Volgens Duitse media heeft Thomas Tuchel aan het bestuur laten weten langer door te willen als trainer van Bayern München. Wel heeft de oefenmeester drie eisen bij het bestuur op tafel gelegd om daadwerkelijk langer aan de club verbonden te blijven. VoetbalNieuws.nl vertelt je wat de eisen van de trainer zijn.

Tuchel leek lange tijd op weg naar de uitgang bij Der Rekordmeister, maar een aantal belangrijke spelers hebben aangegeven dat zij Tuchel graag zien blijven. Door de druk van de spelersgroep en het afketsen van enkele droomkandidaten lijkt een langer verblijf weer helemaal tot de mogelijkheden te horen.

Welke eisen stelt Thomas Tuchel voor het aanblijven bij Bayern München?

 Volgens verschillende Duitse media zijn er drie eisen waar Bayern München aan moet voldoen om Tuchel langer binnenboord te houden. De trainer zou zijn contract, dat doorloopt tot 2025, willen verlengen. Ook zou de oefenmeester meer zeggenschap willen in het transferbeleid van de club uit München. De laatste vermoedelijke eis is dat het bestuur zich volledig achter hem schaart.  Dit seizoen kon Tuchel regelmatig op kritiek vanuit de directie rekenen waar Tuchel niet van gediend is. Mocht Bayern de wensen van de trainer niet inwilligen, dan lijkt een vertrek volgens de Duitse pers onvermijdelijk

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!