Nieuws

Sepp van den Berg zwaar geblesseerd naar de kant in Bundesliga-duel

Sepp van den Berg zwaar geblesseerd naar de kant in Bundesliga-duel

02-10-2022 19:26

Sepp van den Berg heeft een op het eerste oog zware enkelblessure opgelopen. De verdediger van Schalke 04, die dit seizoen wordt gehuurd van Liverpool, viel zondagavond uit in de competitiewedstrijd tegen FC Augsburg (2-3 verlies). Dat meldt Voetbal International.

Van den Berg is van vaste waarde bij Schalke, dat als promovendus in de Bundesliga vooralsnog naar behoren presteert. De Nederlander stond daarom ook vandaag in de basis, maar moest vlak na rust het veld op dramatische wijze ruimen. Hij probeerde een schot van Mergim Berisha te blokkeren en kermde het daarna uit van de pijn.

Per brancard en onder luid applaus van alle aanwezigen vertrok Van den Berg daarna richting de catacomben. Hij is voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De ex-speler van PEC Zwolle werd tijdens de afgelopen interlandperiode nog door bondscoach Erwin van de Looi geselecteerd voor Jong Oranje. Tegen de leeftijdsgenoten van België en Roemenië speelde hij twee keer de volledige negentig minuten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!