Transfernieuws

De Jong spitst de oren: Klopp laat duidelijk merken nog een middenvelder te zoeken

De Jong spitst de oren: Klopp laat duidelijk merken nog een middenvelder te zoeken

27-08-2022 08:37 Laatste update: 08:39

Liverpool hoopt nog altijd een middenvelder toe te voegen aan de selectie, wordt Jürgen Klopp geciteerd door Fabrizio Romano. Lang leek het erop dat de selectie van de Engelse grootmacht rond was, maar dat lijkt nu dus toch niet het geval.

Klopp bevestigt dat het standpunt qua het halen van nog een speler inderdaad veranderd is. De Duitse keuzeheer zoekt naar een versterking in de as van het veld. "Ik ben inderdaad degene die zei dat we geen middenvelder nodig hadden. Jullie hadden allemaal gelijk en ik zat fout. We zijn op dit moment op zoek naar een versterking voor ons middenveld. Maar het moet wel de juiste kans zijn die zich voordoet."

Een naam die perfect bij deze beschrijving past, is die van Frenkie de Jong. De Oranje-international zit in een lastig parket bij FC Barcelona en zou dan ook mogelijk kunnen vertrekken. Volgens Engelse media zouden The Reds zo’n 62 miljoen plus acht miljoen aan bonussen willen betalen voor De Jong. Van concrete gesprekken tussen beide partijen is nog geen sprake. Welke middenvelders er nog meer op de radar staan, is nog onbekend.