Transfernieuws

Go Ahead versterkt keepersgilde met Mulder: 'Een club die me gelijk aantrok'

Go Ahead versterkt keepersgilde met Mulder: 'Een club die me gelijk aantrok'

02-08-2022 16:13
1

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Erwin Mulder. De voormalig keeper van Feyenoord, Excelsior, Swansea City en sc Heerenveen heeft een contract voor één seizoen getekend in Deventer.

"Als gezin hebben we er nooit een geheim van gemaakt dat we graag in Nederland willen blijven wonen", zegt Mulder op de clubsite. "Toen Go Ahead Eagles kwam, was de keuze voor mij dan ook snel gemaakt. Het is een club die me gelijk aantrok. Ik heb als keeper van Feyenoord en sc Heerenveen een aantal keer in De Adelaarshorst gekeept. Wedstrijden waarin duidelijk was te merken dat Go Ahead Eagles een volksclub met fantastische supporters is, die ook nog eens kort op het veld zitten. Dat de club ook nog eens dicht in de buurt van mijn woonplaats Pannerden ligt, is alleen maar mooi meegenomen."

Ook technisch manager Paul Bosvelt is erg blij met zijn nieuwe aanwinst die hij omschrijft als een 'ervaren doelman'. "Naast Jeffrey de Lange en Sven Jansen zochten we een keeper die weet wat het inhoudt om op het hoogste niveau te keepen en daardoor concurrentie én kwaliteit kan brengen. Met de komst van Erwin hebben we nu alle keepersposities binnen de eerste selectie in kunnen vullen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!