Nieuws

'Heel Nederland weet wel hoe ik kan voetballen. Ik zal laten zien wie Tannane is'

'Heel Nederland weet wel hoe ik kan voetballen. Ik zal laten zien wie Tannane is'

31-07-2022 11:38
1

Oussama Tannane is vastberaden weer op zijn oude niveau te komen bij NEC Nijmegen. De voormalig Vitesse-speler maakte onlangs de verrassende overstap naar Het Gofferstadion en voelt zich volledig op zijn plek. 

NEC werd het afgelopen seizoen elfde in de competitie, maar Tannane hoopt dat het komende seizoen de aansluiting met de subtop wordt gevonden. "NEC is een warm bad. Een gezellige club. Ik ben hier goed opgevangen. Ik denk dat we kunnen gaan verrassen in de competitie", zegt de aanvaller tegenover Omroep Gelderland. "We hebben nu vier wedstrijden samengespeeld. Met de tijd gaat dat wel komen", zegt Tannane over het feit dat hij niet altijd de bal krijgt van zijn ploeggenoten. "Voetballen verleer je nooit."

Tannane was bij Vitesse de absolute uitblinker, maar viel uit met trainer Thomas Letsch. De Duitser zette hem vervolgens uit de selectie en sindsdien ging het bergafwaarts. Tannane hoopt echter zijn oude niveau te gaan oppakken in Nijmegen. "Ik ben een technisch vaardige speler, het blijft een leuk spelletje. Conditioneel gaat het ook steeds beter. Ik heb zin om voor het echie te gaan voetballen."

De aanvaller behoeft geen introductie, zegt hij zelf, ondanks het slechte einde bij Vitesse. "Het was geen leuke manier, maar ik had het niet voor het zeggen. Ik hoef niks te laten zien. Heel Nederland weet wel hoe ik kan voetballen. Ik zal laten zien wie Tannane is", besluit de voetballer. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!