Nieuws

Zo kijkt Ajax-doelman Ramaj naar de toekomst en interesse uit de Premier League

Zo kijkt Ajax-doelman Ramaj naar de toekomst en interesse uit de Premier League

19 maart - 09:35

In een interview met Voetbal International heeft Diant Ramaj zich uitgelaten over zijn toekomst bij Ajax en de vermeende interesse uit de Premier League. VoetbalNieuws neemt de uitspraken van de Duitse doelman met je door!

Eind februari kwam het nieuws naar buiten dat topclubs uit Engeland zouden denken aan Ramaj. Met zijn goede spel zou hij zich in de kijker van Arsenal, Manchester United en Chelsea hebben gekeept. "Dat heb ik ook gehoord, ja. Dat soort dingen zie ik als feedback voor mijn werk hier. Dat grote clubs belangstelling tonen, zie ik als een compliment: Ga zo door. Dat zal ik doen, ik zal overal aan blijven werken, zoals ik nu ook doe", aldus Ramaj tegenover VI.

'Niet gek te krijgen'

De doelman laat zich naar eigen zeggen niet gek maken. "Ik blijf gewoon rustig en details verbeteren. Dat zit in mijn hoofd, met andere dingen ben ik niet te veel bezig. Dat is werk voor mijn zaakwaarnemers", kaart Ramaj aan. "Als ik bang was geweest, was ik nu niet bij Ajax geweest. Die vraag was er ook toen de interesse van Ajax kwam: is het niet een te grote stap?", vervolgt de doelman. "Ik ben nergens bang voor, want ik weet wat ik kan, en ik weet ook wat anderen kunnen. Ik wil gewoon mijn best doen hier, laten we zien wat de toekomst brengt".

Bij Ajax heeft Ramaj nog een contract tot medio 2028. In 29 optredens hield de 22-jarige sluitpost vijf keer zijn doel schoon en moest hij 49 doelpunten incasseren.