Transfernieuws

'Limnios raakt zwaar geblesseerd: langer FC Twente-verblijf op de tocht'

'Limnios raakt zwaar geblesseerd: langer FC Twente-verblijf op de tocht'

10-06-2022 10:50
1

Dimitris Limnios is naar alle waarschijnlijkheid ernstig geblesseerd geraakt. In het duel tussen Griekenland en Cyprus (3-0 overwinning) sloeg het noodlot toe voor de aanvaller.

In het afgelopen seizoen kwam Limnios met succes uit voor FC Twente, dat hem huurde van 1. FC Köln. Met een weergaloos doelpunt tegen Cyprus was hij aanvankelijk nog bezig om een droomavond te beleven, totdat het helemaal mis ging. Hij verdraaide zijn knie en moest per brancard worden afgevoerd. Vervolgens werd de buitenspeler overgebracht naar het ziekenhuis.

De verwachting is dat Limnios een zware blessure aan zijn knie heeft opgelopen en het grootste deel van het aankomende seizoen zal missen. Dat betekent ook slecht voor FC Twente. De Tukkers spraken eerder bij monde van technisch directeur Jan Streuer uit langer met hem door te willen.

In eerste instantie was Limnios nog geen basisspeler onder Ron Jans. Gedurende het seizoen wist hij zich in de basis te knokken en besloot hij zijn eerste jaargang in de Eredivisie met acht treffers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!