Nieuws

'Schouten op de nominatie om binnenlandse toptransfer te maken naar Inter'

'Schouten op de nominatie om binnenlandse toptransfer te maken naar Inter'

06-06-2022 21:35

Jerdy Schouten kan rekenen op de belangstelling van Internazionale. Volgens La Gazzetta dello Sport staat de 25-jarige Nederlander op de nominatie om de Italiaanse topclub te versterken.

Inter gaat volgende week in overleg met de zaakwaarnemer van Schouten, meldt het Italiaanse medium. Bologna zou hem graag langer in de gelederen houden, alleen snapt zelf ook wel dat dat een lastig karwei wordt. Vijftien miljoen euro moet genoeg zijn om de controleur, die nog een contract heeft voor twee jaar, lost te weken. Een mooie deal voor Bologna, dat hem destijds voor twee miljoen euro bij Excelsior wegplukte.

Bij Inter zal Schouten de concurrentie aan moeten gaan met Marcelo Brozovic. Het middenveld van de vice-kampioen van Italië is dun bezet, aangezien Matías Vecino, Arturo Vidal en Roberto Gagliardini lijken te verterkken. Simone Inzaghi juicht de komst van de debuterend Oranje-international toe, en zou zelfs enkele spelers als ruilmiddel willen betrekken in de deal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!