Collega-trainer steunt Van Bommel, BILD hoort spreekkoren in Wolfsburg

Collega-trainer steunt Van Bommel, BILD hoort spreekkoren in Wolfsburg

24 oktober - 15:27
Bundesliga 0 Reacties

Mark van Bommel kreeg na afloop van de verloren wedstrijd tegen SC Freiburg steun van collega Christian Streich. Die Wölfe zakken na een bliksemstart in de Bundesliga steeds verder weg en de eerste tegen Van Bommel gerichte spreekkoren waren al te horen in de Volkswagen Arena.

Van Bommel won zijn eerste vier competitieduels met Wolfsburg, maar staat na Freiburg-thuis (0-2) juist op vier achtereenvolgende Bundesliga-nederlagen. BILD hoorde na afloop 'Van Bommel raus!' op de tribunes, maar Streich vond niet dat zijn collega hier te zwaar aan moest tillen.

De winnende trainer had zelf geen spreekkoren gehoord en vond bovendien dat er niet te veel aandacht moest worden geschonken aan eventuele uitlatingen van een minderheid op de tribune. "Ik moet jullie wat vertellen", liet Streich na afloop weten tijdens de persconferentie. "Als er in een stadion ruim tienduizend mensen zijn, die teleurgesteld maar rustig zijn, en er zijn er vier, vijf die wat roepen, dan zijn dat geen spreekkoren voor mij." BILD liet zich overigens ontvallen dat er wel meer dan 'vier, vijf' ontevreden fans waren.

Doordat Wolfsburg eerder dit seizoen door een wisselfout uit de DFB-Pokal is gezet, heeft de huidige nummer acht van Duitsland een midweekje rust. Daarna wachten de Bundesliga-topper tegen Bayer Leverkusen en de Champions League-wedstrijd tegen Red Bull Salzburg voor Van Bommel en de zijnen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie