Transfernieuws

Romano weet transferplannen Slot: op deze positie wil Liverpool zich versterken

Romano weet transferplannen Slot: op deze positie wil Liverpool zich versterken

29 april - 11:07

Met de spoedige komst van Arne Slot naar Liverpool, krijgen de transferplannen van de Engelse grootmacht voor komende zomer ook direct steeds meer vorm. Volgens Fabrizio Romano wil Slot zich op één positie koste wat kost versterken. VoetbalNieuws neemt de vermeende transferplannen van Liverpool met je door!

'Liverpool is al begonnen met het bekijken van de centrale backs voor de zomerse transferwindow als een van de belangrijkste posities om in te vallen', zo geeft Romano aan via zijn sociale media. 'Er vinden interne gesprekken plaats over de opties en de lijst die in de komende weken met Slot wordt besproken', gaat de transferexpert verder. Wie als opties gelden is niet duidelijk.

Recent kwam nog naar buiten dat Slot mogelijk versterking uit Rotterdam-Zuid meeneemt naar Liverpool. Zo zou Lutsharel Geertruida gelden als mogelijk transfertarget. De veelzijdige verdediger bracht afgelopen weekend nog een bezoek aan Liverpool, dat een uitwedstrijd tegen West Ham United afwerkte. Daarnaast viel de naam van teamgenoot Dávid Hancko ook al rond Anfield. Toch zou een overstap naar de Serie A reëler zijn voor de Slowaak, die in de concrete belangstelling van Napoli staat.

Mogelijk dat Slot het bij Liverpool zonder Virgil van Dijk moet doen. Engelse media menen namelijk dat de sterkhouder aan een vertrek denkt, met Borussia Dortmund als mogelijk nieuwe werkgever.