Transfernieuws

Spaanse media: Schreuder nummer één kandidaat om Slot op te volgen bij Feyenoord

Spaanse media: Schreuder nummer één kandidaat om Slot op te volgen bij Feyenoord

29 april - 13:23
1

Verrassend nieuws uit Spanje op de maandagmiddag. Volgens MARCA is Dick Schreuder, die momenteel aan het roer staat bij Castellón, de nummer één kandidaat om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord.

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Feyenoord en Liverpool bekend gaan maken dat Slot de nieuwe trainer op Anfield wordt. De Rotterdammers moeten daarom al schakelen naar een nieuwe hoofdtrainer en in Spanje weten ze wie dat moet worden. Volgens MARCA is Schreuder de nummer één kandidaat om de plek op de bank in De Kuip in te gaan nemen.

Schreuder is momenteel de trainer van Castellón, een Spaanse club die uitkomt in de derde Spaanse divisie. Met die club ligt de Nederlandse trainer op koers om in zijn eerste jaar kampioen te worden. Dat past bij de visie van de club, aangezien de eigenaren ervan zeer ambitieus zijn en binnen enkele jaren aan de top willen komen in Spanje. Daar heeft Schreuder een belangrijk aandeel in.

Schreuder is een van de namen die de afgelopen weken al naar voren zijn geschoven in de media. Zo werd ook die van Joseph Oosting genoemd, al gaat dat hem sowieso niet worden voor Feyenoord. Oosting staat op het punt om zijn contract te verlengen bij FC Twente.