Nieuws

Waar en hoe laat wordt El Gran Derbí Real Betis - Sevilla in La Liga uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt El Gran Derbí Real Betis - Sevilla in La Liga uitgezonden?

28 april - 18:25

In het hart van Andalusië staat komende zondag een van de meest vurige derby's van Spanje op het programma: El Gran Derbí tussen Sevilla FC en Real Betis. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Real Betis - Sevilla kijken

Sevilla FC laat recent een indrukwekkende vorm zien in La Liga met drie opeenvolgende overwinningen. Ze behaalden een 2-1 overwinning op Mallorca, versloegen Las Palmas met 0-2 en boekten een nipte 0-1 winst tegen Getafe. Real Betis daarentegen had een wisselvalligere reeks, maar herstelde zich goed met twee overwinningen uit de laatste twee wedstrijden. Ze versloegen Valencia met 1-2 en overwonnen Celta de Vigo met 2-1, wat wijst op een terugkeer naar vorm juist op tijd voor de derby.

De historische onderlinge resultaten benadrukken de intense rivaliteit en competitie tussen de twee teams. In de laatste vijf ontmoetingen bij Betis thuis won Sevilla twee keer, waren er twee gelijke spelen, en sleepte Betis één overwinning uit het vuur, namelijk in 2018. Eerder dit seizoen eindigde het duel tussen deze twee ook in een gelijkspel, wat de spanning voor deze ontmoeting nog verder opvoert.

Op welke zender is Real Betis - Sevilla te zien?

Sevilla - Real Betis begint op zondag 28 april om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen van deze spannende derby. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.