Samenvatting: Arsenal houdt titeldroom levend, Ten Hag verliest andermaal

12 mei om 23:00
Laatste update: 12 mei om 23:00

Arsenal maakt nog altijd kans op de titel in de Premier LeagueThe Gunners wonnen op bezoek bij Manchester United en zijn voor even weer de koploper. Voor Ten Hag was het de derde wedstrijd zonder overwinning.

Na een schokkend resultaat tegen Crystal Palace was het voor de mannen van Ten Hag tijd om hun revanche te halen. In een interview na afloop gaf de manager aan tevreden te zijn met de inzet, maar alsnog mocht het niet baten. 

Leandro Trossard zou de matchwinner worden door in de eerste helft al de enige treffer te scoren van de wedstrijd. Na twintig minuten zette hij de enige treffer van de dag op het scorebord. Kai Havertz legde de bal geweldig klaar in de zestienmeter en de Belg hoefde slechts tegen de bal aan te lopen.

Arsenal heeft dus door de overwinning op Old Trafford nog altijd kans op de titel, echter lijkt de voorspelling voor Manchester United steeds slechter te worden. De ploeg staat momenteel achtste en ziet Europees voetbal steeds verder weg raken. 

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!

  • match.tabs.match
  • match.tabs.setup
  • match.tabs.statistics

match.matchDetails


Datum
zondag 12 mei 2024
Stadion
Old Trafford
Aftrap
17:30
Scheidsrechter
Tierney